Den blomstertid är här igen.

Hejsan.

Kanske är vi inne i vårens vackraste tid just precis nu.

Och just precis nu, så blommar mina ”Österlentulpanerna” som allra bäst.  De där lökarna som jag köpte i Lunnarp och satte i jorden i höstas.

När Scott var här för ett tag sedan så plockade han några av årets sista vitsippor och violer till mig. Den lilla blå glashanden, som passar så bra till blommor utan stjälk, fick självklart komma fram.

Nu när vitsipporna snart gjort sitt för säsongen, så får vi istället njuta av de gula rapsfälten.

Och till mångas glädje är majsfältet mittemot badplatsen i Gyllebo  i år utbytt mot ett böljande rapsfält istället. Alltså, så fint.

Den blomstertid är definitivt här igen.

Dagens citat:

Lyssna inåt – en stund. Stäng av utåt – en sekund.

Ha en härlig torsdag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Den blomstertid är här igen.”

  1. Åh den där lille söte gossen det är mormors lille påg. Älskade blomstertid som genast tar mig tillbaka till min barndom och skolavslutningen. Ny klänning, vita knästrumpr och vita skor. Vi skulle ha en liten bukett med blommor till bänken och dan innan smyckade vi skolsalen med doftande syrener. Min farmor och farfar hade gården en liten bit från oss och där plockade jag vita, lila och blå syrener, minns det som idag, och känner en sorg av att inget av det finns kvar, förutom farmors valnötsträd som grannen så snällt lät stå kvar när han köpte de båda gårdarna. Det är minnen som finns kvar när allt annat är borta. På tal om kläder gillar jag din vackra blus i kombination med koftan. Må väl och njuta av livet och tiden. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen