Mormors nya jobb.

Hejsan.

Ja, som ni kanske har förstått så har jag ett nytt jobb nu, förutom mitt vanliga arbete på kontoret här hemma.

Mitt nya jobb är på Lokalföreningen i Brösarp, där jag vikarierar i varumottagningen.

Jag trivs väldigt bra här på ”Luckan”, särskilt som de flesta av mina arbetskollegor är välkända för mig sedan tidigare. Ja, det känns lite som att vara på hemmaplan igen.

En kille som också verkar trivas med mitt nya jobb, det är barnbarnet Scott. När det stod klart för honom att det fanns en massa roliga saker på mormors nya arbete så ville han genast åka dit och hälsa på.

Utrustad med tjock och välfylld Pippi-börs, så kom han och mamma Amanda  på besök strax innan jag slutade i fredagskväll.

Oj oj så mycket saker där var att välja på. Efter att ha tvekat och ändrat sig en massa gånger, så fick vi gå en sväng i affären för att tänka igenom lite på vad som egentligen var bästa köpet. Det var då han hittade till sin absoluta drömavdelning –  nämligen ”skog & gräs”!! Ja hörni, vem skulle inte önska sig en liten trädgårdstraktor egentligen!?

Det blev en liten grön leksakstraktor för Scott till slut, innan vi körde hem till Gyllebo för lite fredagsmys tillsammans med moffar Ginko.

Men redan på lördag tror jag att lille Scott återvänder till mormors jobb. Då är det nämligen Vårdag på ”Luckan”, och lite extra erbjudande och jippo utlovas. Alla hälsas välkomna såklart. Du också!!

Och när ni ändå är i Brösarp så kan ni passa på att ströva en runda på backarna och njuta av gullvivornas blomsterprakt. De står nog som allra finast nu. Kanske väljer ni en tur på Backaleden?

Hoppas att vi ses.

Dagens citat:

Var en uppmuntrare! Världen har så gott om kritiker redan…

Ha en fin tisdag och kram från mig, Annika

Dela gärna

5 reaktioner på ”Mormors nya jobb.”

  1. Åh lille barnbarnet ja men visst traktorer och bilar och djur vilken lycka att mormor jobbar där.
    Fina foton från din arbetsplats, för att inte tala om Brösarps backar där är helt magiskt. En nackdel det är den smala vägen för tänk om bilistera kunde sakta ner en smula, de kommer så snabbt och över sin egna körbana, inget roligt.
    Ha det fint på jobbet/MH

  2. Så kul att du jobbar där med de andra i vår klass 😁 ett bra gäng nu 😊 Här faktiskt oxå tänkt att det kunde varav ett kul jobb 😊
    Kommer och hälsar på dej en onsdag då jag är ledig. Jobbar du förrästen om onsdagar 😊

  3. Pingback: Hösten är här på riktigt. – Gylleboannika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen