Mitt augusti 2022

Hejsan.

Vilken härlig sommarmånad augusti kom att bli. Även om det känts som om jag mest bara jobbat och sovit den senaste tiden, så har jag hunnit med några roliga saker i augusti. Jag och mina hundar har varit hos världens bästa kennelmamma och träffat alla härlig små vovvar där. Jag har varit med goa vänner på en sommarkonsert med Melissa Horn. En kväll var vi på Öl & Knäcke med underbara grannarna. Ett par tidiga morgnar vid sjön har jag dock orkat med, och såklart lite tid med Amanda och barnbarnen. Tyvärr har månaden bjudit på några tunga saker också. Ett avsked av den lilla hunden Snowie. Även ett akutbesök på sjukhuset med pappa Kurt och därefter dagliga besök för att se så han har det bra trots omständigheterna. På Hantverkarn är de igång med företagets sista stora projekt nu och på härliga ”Luckan” i Brösarp har jag tagit emot varor i en strid ström dagarna i ända. Livet har med andra ord haft racinglopp med mig den här månaden.

Nu hälsar jag september månad välkommen. Mina förhoppningar är att allt ska stilla sig en smula, och jag ska hinna med att andas och vara lite mer i naturen igen.

Till mina vänner som kanske undrar var jag tagit vägen och varför jag aldrig hör av mig, vill jag be om ursäkt och förståelse… ♥

Dagens citat:

Att prioritera handlar inte om att välja bort, utan att VÄLJA det som är VIKTIGT!

Ibland går det inte att välja, ibland måste man bara gör det man måste.

Ha det fint. Kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Mitt augusti 2022”

  1. Augusti var helt klart den finaste månaden tycker jag men det går för fort fram. Eller vi kan va överens om att det rusar. Åh man kan inte hinna med allt och alla, livet måste prioriteras. Två små barnbarn behöver kärlek och omsorg de är ju så viktiga.
    Nä det var inte roligt med din far han har hög ålder hoppas han piggar på sig.
    Fin lördag till er alla. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top