Sommarmorgon och bäste Leif Handlare.

Hejsan.

Som genom ett trollslag fick vi tropiskt klimat. Det blev några rejält varma dagar. Inte ens på nätterna ville kvicksilvret sjunka så väldigt mycket, utan det kändes nästan som man hade förflyttats till utlandet.

Fast att timmen var väldigt tidig så kunde jag gå i lätta kläder ner till sjön för mitt morgondopp.

Jag njöt av att kunna simma runt i det varma vattnet, för att sedan sitta kvar på bryggan insvept i min handduk och se solen stiga upp över trädtopparna. Att en sådan morgon tänka på den gångna vintern då vi badade i vår isvak här, kändes nästan lite overkligt. Varje tid har visst sin tjusning, och jag skulle inte för några pengar i Småland, önskat att jag vore utan någon av våra årstider.

Minns ni när jag skrev om vår utflykt till Gunnarshög? Det var den där dagen då vi var så fikasugna, men de ännu inte hade öppnat för säsongen i Hammenhögs rapsparadis. Istället åkte vi till den underbara lanthandeln i Smedstorp. Leif Handlare!! Där kunde vi få både kaffe och glass minsann. Om ni aldrig varit där, så kan jag varmt rekommendera ett besök i den fina lilla affären. Alldeles underbar är den!

Dagens citat:

De viktigaste personerna behöver du inte leta efter, livet presenterar dem för dig.

Ha det gott och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen