Sommarlättja.

Hejsan.

Sommarlättjan har infunnit sig hos mig med råge nu.

Även om jag fortfarande kryper ur bingen tidigt ganska många morgnar för att njuta av de vackra soluppgångarna, så händer det nästan lika ofta att jag drar täcket över huvudet och somnar om någon timme till.

Men de gånger då jag vaknar tidigt och är utvilad … det är oslagbart.  Det bästa med de tidiga morgnarna är att alla andra också tycks ha drabbats av sommarlättjan, så de dagar jag orkar mig upp i gryningen så har jag den underbara platsen alldeles för sig själv.

Fast bäst är när mina pigga morgnar sammanfaller med min bästa badkompis tidiga morgnar. När hennes och min livsrytm överensstämmer och vi träffas i skogen. Jag älskar när vi möts på vår brygga, hon och jag.

Men jag älskar såklart mina helt ensamma morgnar också. Den stund då jag är ensam med naturen och liksom blir uppslukad av allt det enkla runtomkring.

Så kommer alltid några dagar då jag tillåter mig att vara trött och lat. Morgnar du jag såsar runt här hemma och äter frukost ute i trädgården med mina småhundar runt fötterna.

Dagens citat:

Om en person inte håller samma takt som sina medmänniskor beror det kanske på att hon hör en annan trumslagare. Låt henne följa den rytm hon kan höra, oavsett vad man tycker om det eller hur långt bort den är.

När man lär sig följa sin egen trumslagare, då mår man som allra bäst.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen