Soluppgång och björnbär.

Hejsan

Jag måste ju säga att jag haft en väldig tur med mitt semesterväder. Även om den där intensiva sommarvärmen tycks vara förbi, så har det varit många dagar med fantastiskt väder. Och många fina soluppgångar har det varit.

Vattnet i sjön har legat runt 18 grader och det har varit härligt att ta morgondopp från bryggan.

Efter högsommarens intensiva turistinvasionen så har allt nu lugnat ner sig betydligt. Det händer liksom över en natt, att allting stillar sig, och jag älskar det här lugnet.

En härlig sommarkväll for vi ut i skogen för att plocka björnbär. Andréa hade nyss kommit hem från en veckas vandring i Norge, och den här kvällen så hade hon tid att förärade mig och Stefan med sitt sällskap i några timmar.

Buskarna dignade av björnbär, dock så var många av dem inte riktigt mogna än. Men någon liter fick vi allt med oss hem av de goda bären.

Dagens citat

Tiden är som en flod. Du kan inte röra samma vatten två gånger, eftersom flödet som passerat aldrig kommer att passera igen. Njut av varje ögonblick av ditt liv.

Ha det fint, Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Soluppgång och björnbär.”

  1. Underbara foton som alltid vilken skatt du har med alla dina vackra bilder. Vi har också björnbär på vårt fält den är inte bara god den är vacker och titta på med sin fylliga färg. Åh Andrea nu är hon väl tillbaka i fjärran land, hon samlar minnen framåt i livet.
    Må väl. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen