Min Sommar 2023

 

Min Sommar.

Även om jag fick vänta lite längre på semester och ledighet, så har vi haft en underbar sommar från början till slut.

Nöjen och konserter har det blivit en hel del av i år. I skiftande väder har vi lyssnat på bla Sanna Nielsen, Uno Svenningsson, Mats Ronander och Mikael Rickfors. I hällande regn skrattade vi gott åt Johan Glans i Tivoliparken i Kristianstad.

Vi har träffat vänner, ätit gott och varit på marknader. Jag har syltat och bakat, plockat blommor och vandrat med hundarna, lyssnat på ljudböcker och badat.

Så mycket mer behöver man egentligen inte i livet för att må gott!

Nu hälsar jag den underbara hösten varmt välkommen!

Dagens citat:

Med alla dessa härliga tecken är septemberdagarna här, med sommarens bästa väder och höstens bästa jubel.

Kram kram

Annika

 

Dela gärna

6 reaktioner på ”Min Sommar 2023”

  1. Ja september redan augusti gick så fort men det sägs att ju äldre man blir ju fortare går tiden kan det va sant haha. Jättefina foton som alltid, den med hunden och kon så söt alltså. Men Annika vad har du gjort med din arm och blåmärket? Du har en skatt i alla dina foton till dina barn och barnbarn det är ögonblick som inte kommer åter.
    Ha en strålande helg. Kram/MH

    1. Tack!! Jag var ute på en nätt joggingtur i skogen och råkade snava på en sten och slog då armen i en annan sten. Men inget brutit så det är läkt nu igen! Ha det bäst. Kram kram

  2. Det låter som en fantastisk sommar! Jag är också väldigt nöjd. Men hela september leker jag sommar, det brukar funka alldeles utmärkt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen