Poolen städas och sädesärlorna tittar nyfiket på.

Hejsan.
Nu är den här tävlingen på bloggen slut, men jag tänker babbla på precis likadant som förut. Ja, precis som vanligt.
Våren känns allt lite trög och kall i år. Men solen strålar och fåglarna sjunger, så värmen kommer nog den också med tiden.
 
Stefan har städat poolen, så den ska vara redo när värmen väl slår till.
Jag blir lika häpen varje år, över hur klart och fint vattnet blir med lite extra klor.
 
Varje år kommer det ett par sädesärlor som bor någonstans under vårt tak. Jag blir så glad av att bara sitta och titta på dem. De spatserar runt på gräsmattan och vickar och vippar med sina långa stjärtfjädrar. Det känns nästan som om de studerar vårt arbete med poolen, där de sitter helt orädda på kanten.
Visst är sädesärlan en riktig nyfiken liten krabat som man blir glad av?
 
På vår morgontur såg vi rådjursbocken ute i kornas hage. Jag tror att det är samma herre som hållit sig här de senaste åren. En ganska oblyg gosse, som inte är särskilt rädd av sig.
 
Nu verkar det banne mig som om jag fått gröna fingrar.
I vintras köpte jag en liten söt saintpaulia med bara någon enstaka rosa blomma i. Nu har den gett sig till att blomma alldeles väldigt mycket. Jag blir nästan lite förvånad över hur bra den trivs hos mig.
 
Dagens kloka ord:
Livet är inte där och då,
utan här och nu!
 
Jag hoppas ni får en fin torsdag. Jag har lite ärende mest hela dagen, så här blir det full rulle.
Kram på er.
Annika
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen