När tycke uppstår.

Hej hej

Ibland uppstår små ögonblick som känns väldigt speciella.

När jag och Amanda var ute på en promenad i sommarbyn så hade vi siktet inställt på att träffa de spännande korna. Muuu, muuuu…. tjattrade Scott ivrigt i sin vagn när vi vandrade fram i den vackra höstdagen.

Till hans stor förtret så fick vi inte se en endaste liten kossa den här dagen. Och fåren envisades bara med att hålla sig längst bort i den andra hörnan av hagen.

Den enda som kom fram var till oss var en vackert brun häst. Hästar hör nog inte riktigt till Scotts favoritdjur, men den blev istället väldigt förtjust i Amanda. Länge stod de bara och njöt tillsammans och man kan lugnt säga att tycke uppstod. Så vackert!!

Men sådär kunde de inte står och kela med varandra hela dagen. Scott ville gå till trollstigen, så då fick vi slita oss ifrån den kärvänliga hästen.

Till sist var det dags att gå hem igen, utan att ha sett varken någon ko eller något får,  och det var ju väldigt tråkigt tyckte Scott.

Dagens citat:

När du kommer till en punkt där du inte känner ett behov av att imponera på någon, då börjar din frihet.

Nej, jag tror inte att herr Scott försökte imponera så väldigt mycket när han smått frustrerad vackert fick följa med hem.

Må väl och kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen