När man festar på groddar.

Hej hej

När man festar på godsaker nere på bryggan, då får man vara beredd på att man kan få oväntat besök.

Särskilt om det man festar på är fröknäckebröd med groddar på och gröna drinkar.

Fast å andra sidan så är det väl inte helt oväntat att det kommer gräsänder till oss här på bryggan. Men lite extra intresserade verkade de allt, den här mumsiga morgonen.

Veckorna flyger iväg och det känns som det var alldeles nyss som jag började spela in små morgonfilmer till min dotter. Veckobreven till henne fortsätter också att dimpa ner i Alabama, och i skrivande stund har jag postat hela 32 stycken brev. Alla innehållande små presenter som jag tror att hon kan uppskatta. Gud i himmelen vad jag saknar min tös! Men sakta men säkert närmar det sig dagen då jag får träffa henne igen!

Dagens citat:

Jag vill ha ett land som heter världen. Vill ha en ras som heter mänsklig. Vill ha enastående ursprung som heter kärlek.

Ha en riktigt fin dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen