Älskar att gå balansgång.

Hej hej

Mina små pomeranianflickor älskar att gå balansgång. Här i Gyllebo finns många ställen där det är möjligt.

I Gylleboskogen finns det flera platser där det ligger ekplankor på de slingriga stigarna. Där trippar de båda, sida vid sida som leksna småtjejer. Jag kan riktigt se hur de tycker att det är roligt att följa de mossbeklädda plankorna. Busfröna i dem kommer fram liten mer då.

Jag kan ju inte heller förneka att även jag själv tycker att det är lite extra roligt att balansera där. Barnasinnet känns i hela kroppen.

En dag fick vi syn på en liten skylt som vi aldrig tidigare lagt märke till. Spända följde vi pilarna en bit och kom fram till en enkel bro över den lilla bäcken. Förmodligen var det en genväg till Komstad, men så långt tänkte vi inte vandra den dagen. Vi vände om igen, med föresatsen att utforska stigen bättre en annan gång.

På Åsstigen går man inte bara hit och dit, nej där går man även lite upp och ner. Stigen är roligt backig och på våren fylls marken med hav av vitsippor.

När våra ben var trötta av allt balanserade vandrade vi hemåt igen. Molly fick åka i ryggsäcken sista biten, som alltid, och hon älskar det.

Hemma väntade badbaljan och trimsaxen på mina små hundflickor.

Dagens citat:

Den som kan le åt sig själv äger sin historia. Den som kan gråta med andra äger sin framtid.

Ha en riktigt fin dag och får ni möjlighet så gå lite balansgång, det är både nyttigt och roligt.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen