Mitt Mars 2021

Hejsan.

Alltså. vilken månad mars kom att bli. Mars månad bjöd på så fantastiska soluppgångar, med känslan av både vinter och vår. Jag fick uppleva årets sista isvaksbad och vårens första simtur. Min yngsta dotter firade sin födelsedag och lille Scott sa sina första ord. Inte ”mormor”, men väl ordet ”nej” som används mycket, i både positiv och negativ bemärkelse. Jag var på vift ända bort till Önneköp och tog del av hissnande kannibalberättelser. Vi tog kaffetermosen med och njöt vårens första vandring i nationalparken. Svärmor Karin hamnade i ro hos svärfar Nils på Mellbykyrkogård, cirkeln var sluten och vårt liv tuffade vidare.

Nu hälsar jag April månad välkommen. Med en tämligen tom kalender ser jag med spänning framemot vad den månaden kan bjuda.

Dagens citat:

Det finns mer i livet än att öka hastigheten på det.

//Ghandi

Må gott och kram

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen