Någon jag saknat hela sommaren.

Hejsan

I lördags gick jag genom den beckmörka skogen ner till bryggan vid sjön. Gässen var de enda som var pigga och vakna, förutom jag själv då (…trodde jag).

Sakta drog jag av mig kläderna för att ta mig ett efterlängtat gryningsdopp.

Det var då jag hörde prasslande steg från stigen bakom min rygg. Och där stod hon – min fina, härliga badkompis!! Hon som jag haft så många minnesvärda morgnar tillsammans med här. Morgnar då vi firat livet med champagne, morgnar då vi skrattat så det rungat i hela Gylleboskogen, morgnar då vi delat samtalsämnen om handlat om både glädje och sorg.

Våra möten har nästan alltid varit spontana och oplanerade men alltid lika glädjefyllda. Så i sommar när vi båda haft andra scheman så har inte våra vägar korsats här vid bryggan som tidigare.  När hon nu kom där på stigen och sa hej hej, då kände jag hur mycket jag saknat min fina badkompis.

Att vi inte setts på länge spelade ingen som helst roll. Vi pratade, tjattrade och skrattade på precis som vanligt. Efter lite te, nötter annat tilltugg gick vi tillsammans genom skogen hem igen.

Som om den här fina morgonen inte var nog, så fick jag en underbart vacker blomsterbukett på eftermiddagen. En fantastiskt  färgsprakande höstbukett som fick mina mungipor att dras upp mot öronen varje gång jag tittade på den. Tack♥

På radion har jag hört att det man gör av dagens första timme, påverkar de efterföljande 8 timmarna på den dagen. Min lördag blev fantastisk, trots att jag hade en smått jobbig arbetsuppgift att ta tag i.

 

Dagens citat:

Vad du än gör, gör det inte för att fly det där som du egentligen vill göra.

Livet är så kort och det finns så mycket jag vill… egentligen inga dyra storslagna saker utan mest små enkla ting utan stress,,,

Ha det bäst. Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Någon jag saknat hela sommaren.”

  1. Extra mysigt när det gått så lång tid sedan ni sågs. Min badkompis och jag har en plan, att nästa vecka köra ut till havet. Det är 5 mil ungefär, så det blir normalt inte av att man gör det. Men på måndag fyller en gemensam vän 80 år. Hon är inte hemma den dagen, men jag ska ta reda på om hon är hemma på torsdagen. Då är badkompis ledig och det är ännu längre sen hon träffade vår gemensamma vän än jag.
    Vi planerar givetvis för att bada. Där är bara så långgrunt. Men en mil bort finns en brygga. Funderar på att testa den. Jag är ingen bryggbadare, men någon gång ska vara den första!
    Ha en fin tisdag!

  2. Jättefina foton. Men när jag började läsa höll jag andan det prasslade i löven då fick jag kalla kårar, tur det var din goda vän. Det är en fin början på din bok som jag tycker du ska skriva en vacker dag. Om alla din upplevelser i livet, om dina bad om dina foton och skogens fina fägring. Kan bli nåt fint för dina barnbarn att läsa.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen