Myshelg med de bästa.

Hejsan.

Förra helgen var jag så trött och ville mest bara stanna hemma och vila ut.

Men att vila är inte detsamma som att sova, så någon sovmorgon blev det inte. Istället gick jag i lugn och ro ner till min brygga för att starta dagen där.

Morgonen var vacker trots att det var både höstligt och mörkt. Fast med min brygglykta tänd så blev det så mysigt och jag njöt av en simtur i det 14 gradiga vattnet.

Skogen stod ännu grön och frodig, förutom en särskild liten lönn som alltid är först ut att klä sig i höstfärgerna.

Hemma i vår gäststuga hade Amanda och hennes familj flyttat in över veckoslutet. Det var sååå mysigt att ha dem så nära.

Innan pappa Jimmy skulle köra för att jobba ett av sina helgpass, så kom det lilla gänget intassande till oss för lite frukost i sina magar.

Det mesta av helgen gick i långsamt och mysigt tempo. Jag tror att vi njöt allihopa av varandras närvaro.

När det sedan var tid för babybad av minstingen, då kom mitt rejäla hundbad väl till pass!

Det blev en skön helg med familjen.

Dagens citat:

De viktigaste personerna behöver du inte leta efter, livet presenterar dem för dig.

Ha det bra.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Myshelg med de bästa.”

  1. Naturen är så vacker och hur varmt eller kallt är det i vattnet nu tro? Åh det är väl mysigt och ha familjen så nära och vad minstingen växer det går så fort.
    Tror på ett eller annat sätt så trillar mina hälsningar bort skrev i går till dig om äppeltavlan och lite mer? Naturfoton är väl så vackra undrar hur många sådan har du samlat måsta va en himla massa. Må väl. Kram/MH

    1. Hejsan kära M. Nejdå, dina hälsningar kommer fram, det är bara jag som inte hinner med att ”godkänna” dem och svara på dem direkt. Alla kommer fram till mig!! Vattnet håller ungefär 14 grader nu, och det börjar bli så härligt tycker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen