Mjukt kvällsljus.

Hejsan.

Vid den här tiden på året är det extra skönt att avsluta en arbetsdag med en skön hundpromenad i Gylleboskogen.

Fågelsång, vitsippor och doften av ramslök. Att avrunda dagen såhär är det bästa som finns.

Just den här kvällen när jag strosade genom skogen med mina småhundar ivrigt snusande runt mina fötter så kändes våren så påtaglig.  Skogen var så lugn och fridfull och tack vare att det varit så kyligt väder, så har våren bara smugit på, lite i taget.

Vid badplatsen hade någon just tagit sig ett kvällsdopp och det såg så härligt ut.

Min Stefan som ju har en stelopererad fotled, är inte alltid så sugen på att gå med på mina evinnerliga promenader. Även om han säger att han nu håller på att trappa ner arbetet inför sin pension, och säger sig ha haft sin sista totalentreprenad, så har han mycket jobb varenda dag. I veckan var jag ute och hälsade på killarna vid ett litet bygge av ett attefallshus till exempel.  Det kommer att bli jättefint, och så praktiskt när kundens släkt kommer på besök till Österlen. Så än så länge är det ännu full rulle hos Hantverkarn.

Resten av kvällen blev det bara lite småbus i trädgården innan John Blund kom och sövde oss alla. Allting tar ut sin rätt. Är man som vi, uppe före solen gått upp, då blir man rysligt trött när kvällen kommer. Och som de lojala djur våra små hundar är, så är de precis lika kvällströtta som vi är.

Dagens citat:

Det gäller att ha modet att vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är.

Man ska få vara som man är, så länge man inte skadar någon annan.

Ha en fin måndag.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen