Mitt Maj 2021

Hejsan.

Mitt Maj har varit underbar. Även om det varit ovanligt kallt för årstiden så har naturen varit minst lika vacker för det. Jag har njutit av många tidiga morgnar vid sjön. Jag har fortsatt med mina gryningsdopp och jag har glatt gått med mina hundar på skogspromenader.

Jag startade månaden med ett kalas för min dotter Andréa. (Förhoppningsvis kommer hon själv kunna delta nästa år.) Jag har spenderat en helg med min yngsta dotter på Taste Celebration i Christinehof, då vi vandrade genom Österlens vackra natur. Mitt lille barnbarn Scott går ju på dagis, så nu har det inte blivit så ofta som han kommer på besök. Men en gång kom han och min dotter Amanda hit och sov över och då njöt jag såklart i fulla drag. Stefan har fyllt pensionär och vi har firat vår 17:e bröllopsdag. Vi har träffat vänner och njutit av ett alltid lika vackert Österlen.

Nu hälsar jag Juni månad välkommen.

Dagens citat:

Jag finner hopp under de mörka dagarna och fokuserar under de ljusa. Jag dömer inte universum.

~Dalai Lama~

Ha en fin dag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen