Längtan efter barfotadagar.

Hejsan.

Ännu har jag på mig mitt varma ullunderställ och de tjocka strumporna, när jag vandrar till bryggan på morgnarna.

För trots att solen värmer skönt mitt på dagen så har det ännu varit bistert kallt i soluppgången. Ja, nästan så det varit nere och nosat på nollgradigt somliga morgnar.

Lite grann längtar jag efter de varma sköna barfotadagarna nu. Morgnar då jag bara kan sticka fötterna i ett par enkla foppatofflor och smyga ut i det daggvåta gräset. Plocka lite ramslök eller någon annan vild sommarblomma och barfota tassa in i köket igen.

När min mamma dog för 8 år sedan, så fick jag ärva några av hennes enkla trädgårdstofflor. Då de nu blivit så välanvända av både mina fötter och hundarnas små tänder, så var de nu helt utslitna. För en tid sedan fick jag syn på ett par söta, enkla tofflor på nätet som jag genast klickade hem… De skulle bli perfekta att bara ha här hemma i trädgården.

Ja nog såg de lite tjusiga och sköna ut.

När de nu kom efter ca. tre veckors väntan så skrattade jag så jag nästan grät. I påsen från Kina låg ett par skor som såg ut att vara gjorda av ett barn på dagis. Materialet var av något som var ett mellanting mellan plast och papper.  De var inte ens sköna att ha på sig. Ja, här kan man nog snacka om falsk marknadsföring.

Man lär sig läxor hela livet, det är så det är att leva.

 Dagens citat:

Det krävs sorg för att veta vad glädje är, ljud för att uppskatta tystnad, och frånvaro för att värdesätta närvaro.

Ha en riktigt fin dag, och var försiktiga när ni handlar på internätet.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen