Mitt december 2021

Hejsan.

Först av allt vill jag önska alla en fin fortsättning på det nya året.

Mitt December har inte varit medelmåttigt på något vis, nej det har varit både lycka och sorg i en salig blandning. Som en riktig berg- och dalbana. Jag har varit så glad och lycklig över att äntligen ha hela familjen samlad här hemma. Vi har julpysslat och firat en traditionell julafton tillsammans allihopa. Vi har även fått uppleva en vit jul här nere i söder, vilket inte direkt hör till vanligheterna. Jag har också varit och hälsat på vår nya familjemedlem, valpen Penny, som kommer att flytta in hos oss i mitten av januari. Penny är en renrasig pomeraniantik och hon kommer att tillträda den vakanta tjänsten som den tredje deltagaren i vår hundtriss. Vi längtar allihopa…

Men december har också varit stor sorg och bestörtning. I mitten av månaden tog vi ett tungt avsked av Stefans bror, som tyvärr fick sluta sina dagar alltför tidigt. Mindre än en vecka efter Thomas begravning, så tog vi emot nästa tragiska besked… Vår svägerska, finaste Gunvor, dog hastigt och helt oväntat. På lillejulafton avled hon. Även hon alldeles för tidigt. Vi frågade oss chockade – hur det var möjligt…. Mina tankar har ofta varit hos både Thomas och Gunvors livskamrater nu under helgerna, Jag har tänkt och känt med dem som bär den allra tyngsta sorgen. Ja, månaden har verkligen varit både ljus och mörk i mitt sinne.

Men som alltid har jag njutit av naturen och mina bad. Saker som skänker balans både mot oändlig lycka, men även mot djup sorg.

Nu hälsar jag Januari välkommen. Jag hälsar vår lilla Penny också välkommen. Men jag kommer även att återigen ta ett tårdrypande adjö av min Andréa, som återvänder till Kanada och en väntande pojkvän. Livet hörni!!! … livet…

 

Dagens citat:

Vi öppnar boken, sidorna är tomma. Vi fyller själv på med ord. Boken heter ”Möjligheter” och första kapitlet är Nyårsdagen.

Ha en riktigt fin nyårsdag och var rädda om er och varandra. Livet är bräckligt.

Kram Annika

 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top