Min påsk bjöd på så mycket härligt.

Hejsan.

Oboy, vilken fantastisk påsk vi hade. Lite av allt, precis sådär som jag älskar.

Tidiga morgondopp blev det nästan varenda gryning.

Någon dag när vädret busade till sig, då stannade jag i sängen och tog mig lite sovmorgon. Istället blev det en springrunda lite senare på dagen, med en avslutande simtur. Så ljuvligt det var, även om de påbyltade ungarna vid sjön höll på att trilla baklänges när den springande tanten frustande kastade sig i vattnet.

De flesta dagarna i påsk så hade vi ett härligt väder med klarblå himmel.

Lugnet i skogen har ibland bytts ut mot busiga barnlekar. Barnbarnet Scott har sovit över här några nätter och då har det varit full rulle. Huset har behövts möblerats om (tyckte Scott), och små bord och stolar har då fått byta plats.

Min egen nattsömn har stundom varit lite sisådär (när min säng blivit för trång och jag fått sparkande små pojkben i ryggen), men det har inte gjort mig ett dyft. I ungdomen minns jag att påskhelgen ibland inte heller bjöd på så mycket sömn, och då klarade jag mig fint ändå. Det är bara att göra som då, sova ikapp någon annan gång.

Lek, bus och full rulle har varvats med lugn och stillsamhet i en underbar natur. Vad mer hade jag kunnat önska mig?

Såklart, att få träffa min dotter som är i Alabama, det hade förstås varit fantastiskt. Men vi är alla friska och mår bra, och det är egentligen allt som behövs för mitt välbefinnande.

Dagens citat:

Glöm inte att lämna utrymme för mirakel. // Natthiko

Jag älskar att ha en tom kalender, där det finns massor av plats för små mirakel. Små händelser som jag aldrig hade kunnat planera in, eftersom de måste ske helt av sig själv, spontant och impulsivt. Om min almanacka alltid vore fulltecknad så hade jag ju missat alla små mirakel som inträffar helt oplanerat.

Ha det gott och kram

Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen