Människan är ett konstigt djur.

Hejsan.

Visst är det väl ändå märkligt hur olika vi tycker om naturens djur. Vissa djur är otroligt omtyckte av oss människor, medan andra nästan hatade och ej önskvärda alls.

De vackra vita svanarna som en morgon landade vid bryggan, har nog ett gott anseende hos de flesta människor. De betraktas som vackra varelser i vår natur. De är inte hotfulla utan de är helt enkelt bara vackra – åtminstone med våra människoögon sett.

Jag njöt av dem och den vackra bild de utgjorde den morgonen då de gjorde mig sällskap vid bryggan.

Annat är de med de vilda grisarna som vi har runt omkring i naturen här. De är inte lika populära eller omtyckta av alla .

Det var en annan tidig morgon som jag mötte den ömsinta modern med sina små kultingar i skogen.  Jag njöt faktiskt av dem också.

Jag älskar alla mina naturupplevelser, och jag förbannar inte ens de fästingar som ofta försöker livnära sig på mitt blod. Vi är ju faktiskt alla tänkta att finnas här på jorden. Det konstigaste djuret som numera tycks invadera vår natur, det är nog ändå människan.

När man är i naturen så får man helt enkelt ta det som det är där.

En morgon var det algblomning i sjön. Bara att gilla läget. Badet var lika härligt som alltid, det gällde förstås att hålla munnen stängd och inte ta sig någon kallsup.

Dagens citat:

Vidsynta människor lägger inte tyngdpunkten på att ha rätt till varje pris, utan istället bara på förståelse. För det finns aldrig något helt rätt eller fel. Allt handlar om förståelse.

Ha en fin dag och kram.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen