Mitt November 2020

Hejsan.

Mitt november har varit fantastiskt. Aldrig förr har jag varit så ensam en hel månad eller stannat så mycket hemma i stugan här i Gyllebo. Men aldrig förr har jag känt mig lika tacksam för det jag faktiskt har i livet. Vädret och naturen har bjudit på en sällsynt vacker höstmånad. Jag har vandrat, jag har badat och jag har sprungit. Jag har njutit av mitt lilla barnbarn och mina båda döttrar. Jag har kelat med våra två små fluffiga hundar och ätit god mat med maken min. Vad mer kan jag egentligen önska mig? Jo, det förstås, att få träffa Andréa, min äldsta dotter. Men jag har skickat filmer och brev med presenter till henne i USA. Jag känner mig tacksam för varje månad som nu passerar, eftersom jag då kommer en månad närmre den dag då jag åter får hem min lilla ”Amerikatös”.

Nu hälsar jag december välkommen med allt vad som hör till.

Dagens citat:

Lyckan kommer mycket lättare om du slutar klaga över dina problem och börjar vara tacksam över alla problem du inte har.

Må gott och kram

Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen