Ljuva vårvinterdagar.

Hej hej

Vilken fantastisk vårvinter det har varit här nere i söder den senaste tiden.

Morgnarna har varit riktigt kalla med fler minusgrader. Nere vid bryggan har änderna nu blivit fler och fler. Skräckslagna tog de till flykten när jag kom pulsande i de torra löven med min ryggsäck den här bedårande morgonen.

Så fort solen stigit upp så har man kunnat ana hur varmt och skönt det kommer att bli uppåt dagen. Tänk va, vilken skillnad det kan vara. I fjor låg isen envist kvar på sjön och våren kändes då väldigt långt borta och nu känns våren väldigt nära.

Det har varit så vackra morgnar. När de första varma solstrålarna träffar de nakna trädstammarna blir det så otroligt fint. De där två träden som står vi bäcken var extra fina den här soliga morgonen. Träden som står där sida vid sida och som jag tycker ska heta ”gammal och ung”. Visst är de fina tillsammans, som om de stöttar varandra.

På mina luncher har jag suttit ute på verandan och solat mig en liten stund flera dagar nu. Hundarna tycks också älska den varma solen som värmt oss så skönt.

Dagens citat:

Lev ditt liv precis som du vill, drömmer om och längtar efter. Om tre generationer vet knappt någon om att du ens existerat.

Lev så att varje dag räknas. Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen