Likt Amors pilar

Hej hej

Efter helgens bröllop var det lite som om allting bara fortsatte att gå i ett rosa kärlekstöcken. Överallt såg jag bara kärlek och romantik. Men sådär är det, det är någonting med attraktionslagen skulle jag tro. Det man vill se, det ser man.

När jag var nere vid bryggan och morgonbadade så färgades hela himlen alldeles rosa. Strax efteråt såg det ut som om Amor varit framme och skjutit kärlekspilar över hela himlavalvet. Det var det såklart inte. Nej, det var massor av flygplan som susat fram och tillbaka på morgonhimlen och lämnat spår efter sig. Men man ser det man vill se som sagt var.

Vackert var det och jag tyckte mig faktiskt se en blek, lite tjock och naken Amor också… eller så var det kanske bara min egen spegelbild i den blanka vattenytan när jag tänker efter…

Efter morgonbadet valde jag och min badkompis att vandra en sväng på Åsstigen. Även där gick det i kärlekens tecken.

Och nog såg väl korna aning kärleksystra ut där de gick och idisslade långt borta i dimman. Så bedövande vacker morgon det var, inte konstigt att korna verkade romantiska, åtminstone i min ögon.

Senare suddades den rosa himlen sakta ut och förvandlades till en puderrosa, rogivande och dimmig vy.

Och när morgonen övergått till dag så bildades det en vacker regnbåge över hela Gyllebo. Och är det inte något romantiskt över regnbågar också?

Dagens citat:

Ha större koll på om du tar ditt ansvar och mindre om andra tar sitt ansvar. Istället för att fundera på om du känner tillit till andra, fokusera på hur du bidrar till att andra kan känna tillit till dig.

Så klokt! Man går till sig själv först, innan man har åsikter om andra. Den enda man kan ändra på är ändå bara sig själv.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen