Skön kväll på Stenshuvud.

Hej hej

Jag och mina hundflickor hade en så härlig kväll på Stenshuvud i förra veckan.

Stefan var iväg i Småland på jakt, och det kändes som jag då hade hur mycket ledig tid över som helst. Ingen mat behövde tillagas. Och själv kunde jag ju bara ta något snabbt och enkelt när magen knorrade. Konstigt egentligen hur en person, som inte är mitt barn utan min man, kan ta så mycket tid, tänkte jag lite för mig själv.

Den här kvällen hade jag hur mycket tid som helst att vandra runt där i nationalparken och bara njuta av naturen.

När vi stretat upp för berget och jag njöt som bäst av utsikten, så kom en helikopter flygande över mitt huvud. Det är inte så ofta man ser helikoptrar nu för tiden, och jag grunnade sedan en stund på vad den egentligen höll på med här över våra huvud och över Österlens kust.

Så fortsatte jag att njuta av den storslagna utsikten. Än är det inte i sitt vackraste jag där uppe på berget. Men om bara några veckor kommer nog skogen att ha ändrat sig till magnifika höstfärger.

Särskilt från norra huvudets utkiksplats brukar det blir så väldigt vackert.

När jag och mina hundflickor tassade ner för det ”klippiga berget” så bestämde jag mig för att åka hit igen så fort det var dags för nästa jaktomgång.

Dagens citat:

Lyssna till vinden, den talar. Lyssna till tystnaden, den berättar. Lyssna till ditt hjärta, det vet.

Ha en fin dag. Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top