Vilken kärleksdag.

Hejsan.

Att jag fotograferar på bröllop det hör verkligen inte till vanligheterna. Men den här dagen skulle det ändå bli på det viset. Till det fina brudparet vill jag börja med att säga att det här inlägget kommer inte bli en kavalkad med bilder på er. Nej alla fotona på er, är era privata såklart!! Bara en enda bröllopsbild kommer med… min favoritbild…

Envist har jag alltid tackat nej när jag blivit tillfrågad om att fotografera brudpar. Även om jag är en person som alltid säger att det inte är farligt att misslyckas, så vore det ju en fullständig katastrof om man misslyckas totalt som bröllopsfotograf. Hur skulle man någonsin kunna reparera det….

Trots en orosklump i magen så kunde jag inte låta bli att tacka ja när den blivande bruden frågade om jag ville hjälpa dem med bröllopsbilderna. Inte kunde jag säga nej när en ung tös (som jag dessutom tycker väldigt mycket om) frågar just mig.

Som tur är har jag två kameror, och även en dotter som har sinne för foto och bilder. Såklart tog jag hjälp av Emmy som min backup. På så vis hade jag försett mig med både ”hängslen och livrem” kan man säga. Med två fotografer så har man dubbelt så stor chans att vara i rätt vinkel och fånga de rätta ögonblicken.

Bröllopet var planerat till en dryg vecka in i oktober månad, och när dagen kom så visade det sig att det nästan var högsommar. Reservplanen med en vigsel på Mossbylund behövde aldrig användas. Hur kan man bara ha sådan tur!! Ja, det var som gjort för bröllopslöften på stranden den dagen.

Jag och Emmy var ute i god tid och kollade lite fotovinklar och sånt. Fullt solsken är ju egentligen inte det lättaste för en bröllopsfotograf. Antingen blir det motljus, hårda skuggor eller så måste modellerna kisa så mycket med ögonen så de ser ut som om de sover allihopa.

Men vi skulle göra vårt bäst! …. Och så anlände brudparet och kärleken mellan dem slog gnistor.

För mig och Emmy var det egentligen sedan bara att knäppa bilder för glatta livet.

Det kom att bli en av de vackraste vigslar jag varit med på (om jag bortser från mitt eget bröllop) och jag hoppas våra bilder kommer att vara till mycket glädje i framtiden.

All lycka till er M ♥ H, och tack för förtroendet.

Dagens citat:

Ibland är det som om livet plockade ut en av sina dagar och sa: Dig ska jag ge allt! Du ska bli en av de där rosenröda dagarna som skimrar i minnet när alla andra är bortglömda.

Kära brudpar, för er är jag säker på att den här dagen blev just en sådan rosenröd dag. Och jag vet att det blev en sådan dag för alla oss andra också som fick äran att vara med och bevittna era kärlekslöften till varandra.

Allt gott. Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen