Vinterbaden hade sina fördelar.

Hej hej

Visst är det ljuvligt nu när ljuset återvänt till oss igen. Det är ljust när man vaknar på morgonen och sedan håller det i sig långt ut på kvällarna. Denna underbara sommartid som ger så mycket energi!

Jag njuter av ljuset och den härliga tid som nu ligger i startgroparna. Fast lite grann saknar jag mina vinterbad, som faktiskt hade sina fördelar – jag kunde sova mycket längre och ändå njuta av mina gryningsdopp.

Vill jag nu njuta av soluppgången vid midsommar så får jag vackert stiga upp tidigt i ottan, för kl. 4.24 lär solen kika upp då. Vi får se om jag går upp tidigt, eller kanske lägger mig väldigt sent…

Även om det inte alls är alla dagar som jag stiger upp i gryningen nu på sommaren, så händer det ibland. Jag vill ju så rysligt gärna ta vara på allt det vackra. En morgon i förra veckan var det såhär fantastiskt fint!

Jag känner mig så privilegierad för att jag har den här möjligheten. Att få starta mina dagar med ett morgondopp i allt det vackra, det gör att det aldrig är svårt att skutta upp ur sängen.

Jag älskar att kunna ströva runt i skogen efter mitt morgonbad. Att se naturen som sakta vaknar till liv och känna av dagens alla nya fräscha energier.

Denna underbara sommartid som inkräktar en smula på sömnen… vem har tid att sova sin skönhetssömn vid den här tiden på året egentligen?

Dagens citat:

Det här blir en bra dag! Inte alltid, men ibland kan det faktiskt räcka med att bestämma sig för det.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen