Kvällsmat hos grannarna.

Hej hej

I fredagskväll, när jag väldigt trött kom hem från jobbet, var vi inbjudna till grannarna på kvällsmat. Vilken lyx, det var bara för oss att gå rakt över vägen.

Grannhuset var inget annat än vårt eget lilla gästhus, och de som bjöd in oss var inga mindre än mina egna söta döttrar.

Töserna hade checkat in i det lilla huset över helgen, och bjudit in oss på fredagsmiddag. Aldrig har väl korv och stuvade makaroner smakat bättre!!

Vi satt ute och njöt av maten och av lugnet. Lille Scott hade somnat en liten kort stund före maten.

Efter maten riggade vi upp för fotografering. Gravidfotografering stod på agendan, och den ringrostiga fotografen (jag alltså) övade och ställde in kameran lite smått på de båda systrarna.

På lördagsmorgonen när vi alla vaknade upp, så var vädret gråmulet och vått. Ett underbart väder om man gillar att klafsa runt i pyjamas och gummistövlar i lerpölarna.

Såklart blev hela pyjamasen full av gyttja och gegga, men vad gör väl det!?

Dagens citat:

Att verkligen lyckas med något handlar ofta om att först misslyckas med något liknande.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Kvällsmat hos grannarna.”

  1. Låter som en perfekt fredagkväll. Lagom långt att ta sig också. Bästa sällskapet på det, så kan man inte vara annat än nöjd!

  2. Åh underbart och va med sina nära och kära och lille söte barnbarnet.
    Idag har vi lyssnat på tvåans kör i Simrishamn där barn från skolor i kommunen samlades i Brunnsparken för att sjunga. Alla dessa fantastiska underbara barn vilka gåvor.
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen