3-årskalas med fördröjning

Hej

Mitt barnbarn Scott fyllde 3 år i mitten av oktober. Av lite olika anledningar så blev det inte något kalas precis då, utan det fick skjutas lite på framtiden. Men den som väntar på något gott…

Scott är ju född mitt i älgjakten, så Stefan brukar inte kunna vara med och fira honom. Men hösten är ju verkligen en fin tid att vara född på, så Scott är nog ändå nöjd med sin födelsedag.

Helgen då det vankades  fördröjt 3-års kalas i Tomelilla, så var det höstligt vackert. Utanför entrédörren höll en hålögd halloweenpumpa vakt mot busiga ungar.

Mamma Amanda hade fixat så mysigt och gott. Grillade hamburgare med hemmagjord dressing och syrad rödlök, det var busruskigt gott!

Lille Scott var glad som en speleman, men även lille Nicolaj var på ett strålande bebihumör den här kvällen.

Det förstås, när man får en hel påse fylld med små födelsedagspresenter, ja då kan man inte bli annat än glad.

När vi ätit upp varenda liten hamburgarsmula och gått en sväng i Tomelilla, ja då vankades det tårta med ljus i. Och i vanlig ordning trixade mamma Amanda ihop ett litet konstverk av lite glass, bär och några kex. Simsalabim så kom ett tåg lastat med godsaker.

Först i kön till gotterna var ju alla pågar, män och gubbar – gottegrisar som de är.

Jag bugar och bockar, och jag tackar för ett sååå mysigt treårskalas. Visserligen med lite fördröjning, men så värt att vänta på! Grattis lille Scott.

Dagens citat:

Lyckan är lik en parfym: vi kan inte stänka den på någon annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Ha det bra och kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”3-årskalas med fördröjning”

  1. Grattis till Scott i efterskott! Tiden den går så snabbt och vad stor lillebror är redan stoppa tiden tycker inte du det fast de blir roligare och roligare ju äldre de blir.
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen