Mitt Oktober 2021

Hej.

Mitt Oktober har varit såååå vackert! Wowww alltså, vilken höst vi fått njuta av. Jag har varit ute i naturen så mycket jag bara hunnit med. Jag har haft äran att få fotografera kära vänners bröllop, en vigsel som var som en underbara kärlekssaga. Jag har träffat mitt lilla barnbarn Scott och även fått fira hans två-årsdag med tårta och ballonger. Jag har varit på utflykt med taktältet och min dotter Emmy, och med Amanda har jag farit på Österlenutflykt i traditionsenlig pumpastil. Ja jag har verkligen umgåtts med alla de som står mig riktigt  nära … Vännerna och familjen. Fast en person har såklart saknats, en dotter som inte hann att komma hem till oktober månad var slut…. Min älskade dotter Andréa…

Men vet ni, VET NI…. om nu allt går enligt planerna och som det är tänkt, så kommer min älskade dotter att stå på svenska mark i kväll igen. I kväll!!!! Jag kan inte riktigt förstå det …. Efter nästan 2,5 år, är det nu bara timmar kvar tills vi får slå armarna om vår Andréa. En så besynnerlig känsla, som är väldigt svår att förklara. För första gången ska hon och Scott också få träffas på riktigt.

Så jag säger bara kort och gott… välkommen November och välkommen hem igen min älskade unge♥

Dagens citat:

Lyckliga är de som drömmer drömmar och är redo att betala priset för att få dem att gå i uppfyllelse.

Ha det bra och kram från mig

Annika

 

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Mitt Oktober 2021”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen