Frihet på första parkett.

Hej.

Att ha möjligheten att varenda dag kunna gå ner till den lilla sjön för att ta emot en ny dag, det är verkligen frihet för mig.

Att få sitta där på första parkett, och ta emot den stora gåvan som varje ny dag är, det är sannerligen stort. Friheten att själv kunna  råda över tiden, woww jag älskar det.

Att kunna stänga av allt socialt brus och bara släppa in naturens milda intryck. Storslagna upplevelser som stundom får det att hissna i bröstet.

Tänk vad en helt vanliga morgonstund kan innehålla mycket lycka.

Materiell lycka är egentligen inget som jag är så glad för, det är ofta bara nyhetens behag och snart blir sakerna man köpt gamla och tråkiga. Men det såklart, om det är något praktiskt som medför att livet blir enklare, då blir jag självfallet glad. En materiell lycka just nu, är nog den nya ryggsäck jag investerat i. Plats för både mina saker och en (ibland) skitig hund. Klart godkänd hälsar Molly.

Dagens citat:

Sluta grubbla för att försöka förstå andra, börja med att försöka förstå dig själv.

Ha en fin söndag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Frihet på första parkett.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen