Kalasväder och Amandas dag.

Hejsan.

Oboy, vilket kalasväder vi bjöds på under trettondagen. Oj, oj, oj….

Jag och min fina vän Petra parkerade våra båda män hemma i TV-soffan och drog sedan själva till havet för en lång ljuvlig vandring.

Havet och himlen gick i klarblå toner. Vinden var bitigt kall och stranden var fylld med solsugna människor.

Mina båda små hundflickor traskade lyckligt med oss hela den härliga rundan, från Vitemölla till Haväng och runt Stigalunds gård och  tillbaka till bilen. Och jag kan lova att det kaffet vi sedan drack när vi kom hem smakade gudomligt gott. Vinterns alla kalasväder ska och bör man verkligen ta tillvara på.

Hur vädret var för 30 år sedan, ja det minns jag faktiskt inte riktigt, jag hade ju lite annat att tänka på då … men jag kan lova att det var kalas. Födelsedagskalas för min Amanda, som såg dagens (lysrörs) -ljus på en toalett på Ystads BB för exakt 30 år sedan.

Min underbara, fina Amanda. Min andra dotter utav tre. Mitteltösen med det största hjärtat, hon som alltid tänker på alla andra. Klok och förnuftig, som är både en underbar dotter och en fantastisk mamma.

Älskade Amanda, idag hade jag så gärna kramat dig precis så som jag gjorde då för trettio år sedan. Jag hade önskat att jag  varit med och firat din dag idag … Men jag gläds över att du  är med din lilla familj på en minitripp och att ni har det riktigt gott tillsammans.

Jag hoppas att du blir rejält bortskämd idag av dina pågar och att du får känna vilken fantastisk person du är.

Finaste lilla Amanda, jag vill att du ska veta vilken viktig roll du alltid haft i vår familj. Som mittelsyster kom du kanske alltid en smula i kläm mellan dina båda andra systrar. Men du har alltid varit som kittet som håller oss ihop. Som limmet i skaran, den som värnar om oss alla och kanske den som mest bidragit till att ni systrar nu står så innerligt nära varandra. Vår lilla spindeln i nätet, det är du.

Idag vill jag önska dig en riktigt härlig födelsedag, och så håller jag tummarna för att vår Italienresa kan bli av till våren. Bara du och jag gumman, så som du önskade … ♥

Dagens citat:

Om folk tvivlar på hur långt du kan gå, gå så långt att du inte kan höra dem längre.

Du är bäst Amanda, och du kan bli allt du vill i världen!!

Ha det gott alla, och kram från mig.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen