En morgon att längta efter.

Hejsan.

Efter alla mina besök vid sjön, så är det nu lite lättare att förutspå vilka morgnar som kommer att bjuda på ”det där lilla extra”. Som den här morgonen i trettonhelgen.

Just den här morgonen var så speciell. Vädret var alldeles perfekt. Kallt, klart, lugnt och ett tunt lager pudersnö.

Även om vi inte hade bestämt att vi skulle ses den här morgonen, så visste jag instinktivt att hon skulle komma, min fina badkompis T.

Vi fick en sådan där underbar morgon som man bara kan längta efter, och vi satt länge efter badet och dryftade livets viktigheter.

När vädret så visade sig från sin bästa sida så var det ingen tvekan om att vi skulle välja den lite längre rundan genom skogen.

-åhhh min vän E älskar ormbunkar, sa T och föll på knä för att föreviga det gröna lilla ormbunksbladet som lyste grönt i den vita snön.

Jag älskar våra samtal. Diskussioner som går från högt till lågt, från humor till allvar. Allt från naturens skönhet till stora världsproblem. Oftast är vi överens, men inte alltid, och det är bra, för det är ju det man lär sig av. Att tänka annorlunda, utanför sin egen åsikt och försöka förstå någon annans ståndpunkt.

Det här var precis en sådan där vintermorgon som jag längtat så väldigt mycket efter. Och hade det inte varit så knöligt med alla lager kläder som vi hade på oss, så hade vi tagit ett andra dopp på tillbakavägen också.

Dagens citat:

Det finns ett rum – här. Det finns en tid – nu. Här och nu. Där finns du.

För vissa är det bara vatten, för mig är det där som jag bygger min mentala hälsa. Älskade kallbad.

Ha det gott och kram från mig, Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen