Julstök, Kizz, och den första snön.

Hejsan.

Lagom till att vi vände blad i kalendern och december månad infann sig, så vaknade vi också upp till den första snön här hos oss i söder.

Det var inte utan att jag kände mig litegrann som barn på nytt när jag gick genom skogen ner till bryggan den morgonen.

Det var en så vacker morgon med den vita snön som lagt sig så fint över landskapet.

Stora vita flingor fortsatte att trilla ner över mig när jag drog på mig kläderna efter mitt kalla bad.

En kväll i helgen var det dags för julstök hemma hos oss. Det var så mysigt att samla alla tjejerna för lite lussebullsbak, (även om det liksom urartade en smula – så som det ofta gör när Andréa är med)

Senare på kvällen fick lille Scott stanna kvar här hos oss i Gyllebo. Vi skulle passa honom när hans föräldrar skulle ut på tu man hand. Så fort de kört så stängde vi av den lugna julmusiken och satte på ”I was made for lovin´you”. Vi tänkte passa på att introducera lite skön rockmusik för honom i form av Gene Simmons och gruppen Kizz. Jag tror att han gillade det, och vem gillar inte Kizz alltså.

När man fyllt två år är det liksom hög tid att lära sig lyssna på bra musik!

Dagens citat:

Den som accepterar sig själv är inte lika beroende av att bli accepterad av andra och har dessutom lättare för att acceptera andra.

Ha en härlig fredag.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Julstök, Kizz, och den första snön.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen