Jag har det bra.

Hejsan.

Ja jag har det rysligt bra, även om det egentligen inte var mig själv som rubriken syftade på här… men bra det har jag absolut det.

Jag kan ju själv bestämma om jag vill stiga upp i ottan och ge mig iväg ut i skogen, eller om jag hellre vill ha sovmorgon och ligga kvar i sängen och mysa. När man har den valmöjligheten, då har man det faktiskt rysligt bra.

Fast den person jag egentligen syftade på med min rubrik, det var min dotter Andréa, som just nu är i Canada. Från henne kom en bild för ett tag sedan, där jag kunde förstå att hon har det väldigt bra hon också. Hon väntar förstås fortfarande nervöst på sitt provresultat, men vi fortsätter såklart att hålla tummarna för henne. Glada och lyckliga är vi förstås för att hon trivs och har det bra!

Men jag räknar ner varenda dag nu tills hon åter ska stå på svensk mark och jag kan få krama om henne. Nu är det snart riktigt nära. Eller åtminstone är det nu bara veckor kvar skulle jag tro…. nej, jag tror inte längre – jag vet, vi har ett datum nu!!!

Tyvärr kommer hon inte att hinna hem till lille Scotts tvåårskalas, men vi får fira det så gott vi kan ändå. För Scott har ju faktiskt redan haft sin födelsedag och i helgen är det min tur att få fira lillkillen lite extra.

Ja, man måste minsann stanna upp lite då och då och verkligen uppmärksamma hur bra man faktiskt har det!

Dagens citat:

Spola tillbaka alla goda minnen. Spela upp glädje! Pausa sorgerna! Spola fram ”nuet”. Stoppa problemen.

Fokusera på det som är bra, vad i hundan det än må vara, allt annat är inget att lägga någon energi på.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Jag har det bra.”

  1. Så härligt att ha ett datum! Synd hon missar kalaset, men det blir väl ett rejält kalasande när hon kommer hem, så det kan väl gälla för båda 🥳

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen