Det lilla gänget i svampskogen.

Hejsan.

En härlig höstdag i förra veckan så drog jag iväg med det lilla gänget ut i svampskogen.

Mitt gäng bestod av min dotter Amanda, det lilla barnbarnet Scott och de tre ”pomeranflickorna”.

Särskilt mycket ätbar svamp hittade vi dock inte. Inte en endaste om jag ska vara riktigt ärlig. Fast väldigt många vackra svampar såg vi, och det är minsann inte fy skam det heller.

Och när man är ute i trollskogen och letar svamp så blir man till sist väldigt törstig. Då är det faktiskt inte särskilt roligt alls, även om man får vara den som håller i hundarnas koppel och därför är den som bestämmer.

Hokus-pokus-filiokus, så trollades det fram lite dricka ur Amandas ficka. Då vände allting till det bättre igen, för att sitta på en mossbeklädd sten i skogen och släcka törsten, det är allt bra härligt det!

Nej, det blev ingen svamp till lunchen den här dagen. Men en härlig skogstur som gjorde oss alla väldigt gott. Och när vi kom hem igen, så frågade jag Scott vad han då ville att vi skulle göra…. handla, svarade han bestämt! Haha… jag tror att han måste hitta sig en inkomst på något vis, den shoppingsugne lille  killen.

Dagens citat:

Vad pengar kan köpa:

Mat men inte aptit. Nöjen men inte lycka. Medicin men inte hälsa. Madrass men inte sömn. Smink men inte skönhet. Lydnad men inte vänskap. Dator men inte intelligens. Presenter men inte kärlek.

Ha en fin dag och kram Annika

Dela gärna

5 reaktioner på ”Det lilla gänget i svampskogen.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen