Jag borde julastäda.

Hej hej.

Jag borde definitivt ta tag i julstädningen här hemma. Men eftersom allt är som det är i år, så har jag hela tiden skjutit grovarbetet på framtiden. Istället har jag dragit ytterkläderna på mig och bara gett mig ut i naturen.

Fast, det är så klart, jag har ju städat lite på bryggan vid sjön. Märkligt det där, att det är så mycket roligare att skura bort ankbajset från en brygga i skogen än att dammtorka skåp här hemma.

Och när den sällsynta solen försökte kika igenom alla gråa moln här på Österlen, då vore det nästan rent kriminellt att vara inne och städa.

Och inte kunde jag väl välja att storstäda matrummet när jag fick besök av en underbar nakenfis här hemma. Mitt damm kommer ingen att ta ifrån mig, men dagar att njuta och göra roliga saker, de kommer obönhörligen att ta slut.

 

Och leker man med en sopbil, då passar det bara bra att det är lite skräpigt runt omkring. Det blir liksom mer realistiskt då.

Dagens citat:

En människa som gör mycket, gör många fel. En människa som gör lite, gör få fel. En människa som inte gör någonting, gör aldrig fel. Men är inte en människa.

Gör massor av saker, roliga saker. Felen går nästan alltid att rätta till.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Jag borde julastäda.”

  1. Haha, Clean …!! what does that word mean ..! In am a bachelor , i live alone. i love dust , it is my friend . it means none one is here to disturb my world … ( except the dust mites) at least for the time i need to be alone..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen