Höstens alla fördelar.

Hejsan.

Höstrusket är verkligen här nu, och jag ser så många fördelar med just det.

För det första så tycker jag att det är så obeskrivligt vackert när naturen nu så sakta gör sig redo för sin vintervila. Melankolisk skönhet som man bara vill vara ute i och njuta av.

Bästa springvädret är det också när höstregnet strilar ner. Jag älskar verkligen att springa i regnet och känna hur gyttjan stänker om benen för varje steg. Det liksom bubblar av vild förtjusning i kroppen då. En aning barnsligt, kanske det?! – men motion får jag på kuppen.

Ännu är det varmt och skönt och att pausa joggingturen för en simtur i sjön är särskilt härligt när höstregnet strilar. Även om det såklart kan betyda att det blir ett visst mått av krångel när de dyblöta kläderna ska på igen.

För de i min familj som inte är lika förtjusta i kallbad som jag, så har nu badtunnan i trädgården startats upp. Självklart myser jag gärna även i den och särskilt när någon av mina fina töser hälsar på.

Hösten har så många sköna fördelar som jag bara älskar.

Och jag är alldeles säker på att även Moder Jord tackar och tar emot det här höstrusket som hör årstiden till.

Dagens citat:

Hej dagen! Du verkar lite mörk och dyster. Jag finns här för dig. Allt kommer bli bra.

~Peter Svärdsmyr~

Hoppas att just du också kan njuta av höstrusket.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen