Mitt September 2021

Mitt September har varit fyllt med så mycket naturupplevelser. Augusti avslutades med en alldeles fantastisk glamping på Eriksberg med en kär vän. Några foton därifrån får vara med på ett litet hörn här ibland septemberbilderna. Med en sådan underbar start på hösten så kunde ingenting bli fel när september väl sparkade loss.

Jag har vandrat över hedar och vid hav, jag har njutit av väldigt många soluppgångar och jag har tagit minst lika många gryningsdopp i sjön. Jag har varit med på en historievandring vid Alunbruket och jag har roat mig med en utekväll i Malmö. Startskottet för jaktsäsongen har gått och de sista hösthallonen har plockats, naturen har som alltid varit i mitt fokus.

Nu hälsar jag oktober månad välkommen med ganska mycket roligt inplanerat. Ett litet tvåårskalas ser jag såklart framemot och även en tur till Ullared. Men så är det en sak som kanske – kanske kommer att hända i slutet av oktober…. kanske kommer hon hem, min så efterlängtade dotter…. Jag kan knappt tro att det är sant och jag kan inte prata om det utan att glädjetårarna börjar rinner. Åhhhh …. ♥

Dagens citat:

Du har bara ett begränsat antal andetag. Du har bara ett begränsat antal hjärtslag. Fyll dina lungor med liv. Låt ditt hjärta slå för något som är värt att slå för. Lev nu, för allt vad du är värd.

Man kan inte bara gå och längta hela tiden, man måste leva lite dessemellan också.

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen