Här blev det tyst

Hej igen.

Tyvärr blev det väldigt tyst här inne under en lång tid. Mitt liv snurrade på fortare och fortare, och av lite olika anledningar så har bloggen då fått bli lidande. Ork och kraft har inte funnits, varken till att ta några bilder eller skriva någon text.

I början av Maj åkte jag och Emmy till Kanada, där vi fick intensiva och helt underbara dagar med Andréa. Vi fick uppleva Vancouver med sin storslagna natur och jag gav järnet för att kunna hänga med i mina döttrars tempo.

Väl hemma igen var det dags att tömma pappa Kurts hus i Brösarp. Vi hade en vecka på oss att fixa allt (så att städfirman skulle hinna med sitt arbete också), innan huset skulle byta ägare. Lagom till Morsdag var allting färdigt. Jag och Emmy åkte ut i skogen och plockade en stor bukett liljekonvaljer, Jag njöt av lugnet.

Min sommar har sedan bara rusat fram. Jag har jobbat, och ännu har jag min semester kvar i ”vänten”.  Tyvärr har jag inte haft samma tid och ork att ge mig ner till bryggan för tidiga gryningsbad som tidigare år. Fast det är ju å andra sidan lite för varmt i vattnet nu, för min smak 😉

Så mycket barnbarnsmys har det inte heller blivit den här sommaren. Ett par gånger sedan midsommar har jag träffat de små pojkarna. Det är ju alldeles för sällan …

Förhoppningsvis får vi en fin sensommar med mycket sol och värme (man kan ju alltid hoppas), och då får jag kanske besök av badsugna småkillar här hemma. Min semester väntar ju, och den som spar han har!

 

Dagens citat:

Dagar i stress vet jag vad som är bäst för andra. Dagar i stillhet vet jag vad som är bäst för mig.

Ha det gott

Annika

Dela gärna

8 reaktioner på ”Här blev det tyst”

  1. Ja, jag har flera gånger tänkt höra av mig och fråga om allt är bra. Men det är ju inget tvång att blogga så jag besinnade mig.
    Ta det lugnt och var rädd om dig!

    1. Du är så gullig♥ Det har varit mycket och hälsan har inte heller varit helt på topp hela tiden… Men nu vänder det nog och lite återhämtning väntar runt knuten. Kram kram

  2. Verkligen saknat dina inlägg men livet är ju som det är och rullar på hos oss alla. Var rädd om dig. Ser fram emot fler inlägg när du orkar. Hoppas du får en skön semester.

  3. Åh va roligt du är tillbaka. Har saknat dina fina foton och ditt trevliga prat. Men det finns ett liv utanför bloggen så var rädd om dig. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen