Frukostvälling på bryggan.

Hej hej

Den ljuvligaste av söndagsmorgon hade jag nog förra veckan.

En sådan där morgon då man är pigg och vaknar upp långt före tuppen.

Amanda och Scott hade sovit över hemma hos oss några dagar, och den här morgonen packade vi ner frukosten för att avnjuta på bryggan vid sjön istället. Till och med vällingen packade vi ner, solen hade ju nyss gått upp.

Men bäst av allt var jordgubbarna. Att sitta där i solgasset, äter söta gubbar och lyssna på hur det kluckade under bryggan…, det kommer att vara underbara minnen när vinterstormarna är här.

Det är sådana här små guldkorn i livet som är de verkligt stora ögonblicken. Att få trösta sitt lilla barnbarn och samtidigt befinna sig på den bästa platsen i världen.

Att se honom somna tryggt i min famn, under tiden som vi satt kvar länge och småpratade om livets alla viktigheter, jag och min dotter. Erfarenheter oss mammor emellan, men också som mor och dotter. Livet är verkligen fint, om vi bara låter det vara det!

Med detta inlägget vill jag också passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar. Konstra inte till saker för mycket, utan njut av vad som faktiskt finns runt omkring.

Dagens citat:

Människor är till för varandras skull.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Frukostvälling på bryggan.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen