Kåseberga har klätt sig i midsommarskrud.

Hejsan.

Kåseberga är nog sitt vackraste jag just nu.

En kväll i början av veckan for jag och Stefan på en enkel kvällsutflykt. Lite vandring och tid för att lufta tankarna för en stund. Och ska man lufta sig, då är Kåseberga ett utmärkt val.

Flaggorna fladdrade i vinden och flagglinorna slog och smällde hårt mot stängerna. Här får man alltid luft i frisyren och syre i lungorna.

Backarna runt hamnen såg ut som rena midsommardrömmen. Vallmo och blåeld tävlade nog om vackraste blomningen.

Efter att ha ätit vars en bamsestor glasstrut och blickat ut över havet så bestämde vi oss för att bestiga berg. Nämligen att bege oss upp mot Ale stenar, vilket betyder lite extra ansträngning för Stefan med sin stelopererade fot.

Stigen upp till stenbumlingarna är så underbart vacker.  Uppe på toppen möttes vi av ett gäng kossor som  stilla strövade fram över heden. En så vacker och rofylld bild att ha på näthinnan.

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin midsommar.

Dagens citat:

Den hetaste kroppen sommaren 2020 är utan tvekan antikroppen.

Ta med din kropp på lite fler äventyr nu i sommar. Med äventyr menar jag enkla vandringar i naturen. Det är ju så fantastiskt vackert just nu!

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kåseberga har klätt sig i midsommarskrud.”

  1. Åhh milde himmel så vackert. Jag blir alldeles rörd här. Vilken vacker natur vi har i vårt land från norr till söder. Men alltså detta är nog det finaste jag sett. Älskar Kåseberga förövrigt och hela vägsträckan längs kusten. Åhh igen det gjorde min dag bättre. Kraaaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen