Förkyld mormor på gympauppvisning

Hejsan.

Oj oj, här blev det visst en bloggpaus som heter ”Lååååång”. Livet har snurrat på och mitt i allt så grep en förkylning tag i mig.

Trots att min hals mest kändes som ett grovt sandpapper så gav jag mig ut en runda runt sjön. Frisk luft är ju alltid bra för kroppen.

Sedan hade vi bråttom att köra till Tomelilla. Där väntade en avslutningsuppvisning i Scotts gymnastikgrupp. Hallen var fylld med pigga tomtenissar och glada ledare.

Jag och Stefan ålade oss in på de sista lediga platserna på den trånga läktaren. Strax efter damp en annan liten tomtenisse ner i vårt knä. Det var minstingen Nicolaj

När alla gymnaster visat upp sina färdigheter så kom en spännande figur ut på golvet. Belöning hade utlovats, så alla barn stod lydigt och förväntansfullt på en rak linje.

Scott hade inte mer än fått sin belöning (som var en stor chokladtomte) förrän han snabbt sprang därifrån och kom upp till oss på läktaren.

Sedan åkte vi allihopa hem till Gyllebo igen och fortsatte njuta av dagen här hemma.

Dagens citat:

Att sakta ner och hinna mer – är mera livskvalitet än att springa fort och vilja ha mer.

Ha en fin torsdag

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Förkyld mormor på gympauppvisning”

  1. Tänkte nog du varit sjuk saknat dina fina foton och inlägg. Hör så många som råkat ut för nån flunsa, det vill man verkligen inte ha. Söta små nissar och vad minstingen han växer de blir roligare och roligare de små. Mysigt med gympa för Scott bra balansträning och annat kul. Det rusar mot julen.
    Må väl. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen