Mitt April 2022

Hejsan.

Så var det dags att summera Mitt April. För mig har månaden gått i ett rasande tempo, och redan är vi en bit in i Maj månad.

Jag fick ett nytt jobb, ett vikariat, som jag kände att jag verkligen ville tacka ja till!!! Alltså swishar dagarna nu förbi så fort att jag knappt hänger med ibland. Men å andra sidan gläds jag så mycket över alla gamla kompisar som jag får träffa på mitt arbete. Istället har Stefan tagit över markservicen här hemma och varenda dag blir jag bortskämd med middagen på bordet.

Jag och Stefan har firat en lugn påsk och några morgnar har jag hunnit med att njuta av gryningsbad och vackra soluppgångar. Även om jag mest bara jobbat så har jag hunnit med att träffa både barn och barnbarn, och det är jag så himla glad för.

Nu hälsar jag Maj månad välkommen, och hoppas att jag hinner njuta lite mer av naturen och den underbart vackra tid som är just nu.

Dagens citat:

Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen.

Eller som Astrid Lindgren skrev…” man måste leva så man blir vän med döden”….

Ha det fint och kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt April 2022”

  1. Jag har ju jobbat med administrationen på Stefan Hantverkarn och när Stefan nu planerade att gå i pension så började jag söka nytt jobb… det gick fortare att få jobb än vad jag trott, så nu har jag två arbeten för en tid framöver. Mitt nya jobb är på lokalföreningen i Brösarp, ett vikariat på ett halvt år.

   1. Så bra att det löste sig så fort. Så han går i pension, du var ju lite tveksam till det.
    Jag är ju arbetslös/sjukskriven.
    Vi ses kanske i sommar, jag känner nog igen dig om jag ser dig! I så fall ger jag mig till känna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen