En pyssellördag i Gyllebo

Kära Blogg
Den här morgonen var skogen full av små blåklädda människor med vita scarfsar. Scouter. Det var något som kallas för kretstävling. Jag och hundarna smög tyst förbi dem, där de var i full färd med diverse tävlingar av alla de slag.
 
Det ser så vårligt och fint ut med alla nyskrapade grusvägar. Riktiga vårtecken tycker jag.
 
 

Den här dagen pausade vi lite med renoveringsarbetet. Det gick liksom inte att göra så mycket förrän elektriker och rörmokare varit på plats. Istället blev det småpyssel med andra saker. Stefan tvättade staketet och trallgolvet. Jag tvättade våra kläder och lakan.

Mina trasiga jeans som min syster Görel tyckte borde bytas ut, lagade jag både här och där. Nej, sina skönaste jeans de kastar man minsann inte.
 
 
I min trädgård gladde jag mig åt alla blommor som börjat slå ut i blom. Särskilt glad är jag över att det stora magnoliaträdet i år ser ut att ha lite knoppar. Äntligen!!
 
På kvällen blev det lördagsmys för hela slanten.
 
I Australien ser det ut som Emmy &Co lever livets glada dagar.
En bamsekram vill jag skicka till andra sidan jordklotet.
…och tack för alla bilder du delar!
 
Dagens kloka ord:
 
Fokusera på det du kan göra något åt. Livet är för kort för att ödsla tid och kraft på det andra.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen