En morgon jag längtat efter.

Hejsan.

Äntligen kom den där morgonen som jag längtat så mycket efter. Den där morgonen som skulle bli sådär extra vacker och som jag fick dela med den finaste vännen man kan tänka sig.

Av lite olika anledningar så hade jag och min fina vän T, inte kunnat ses på ett bra tag. När jag nu fick se henne komma vandrande där i mörkret, så kände jag mig så barnsligt lycklig. Jag hade saknat henne, nästan som när man gick i lågstadiet och fick träffa sin bästis igen efter ett långt sommarlov.

Att det skulle komma att bli en fin morgon det hade vi gissat, men vi kunde väl inte tro att det skulle bli så himla magiskt som det nu blev. Precis en sådan morgon som vi båda längtat efter.

Vi hoppade glatt i vattnet från vars en sida av bryggan. Temperaturen i vattnet hade stigit till drygt nio grader, så något kallbad kunde vi ju inte längre kalla det. Härligt, friskt vårdopp. får det nog benämnas.

Sedan satt vi som vanligt och drack vårt te, vi pratade om viktigheter och vi fnissade. Vi pratade om precis allt som hänt sedan senast vi sågs. Vi förundrades över allt i naturen och vi häpnade över den magnifika soluppgången vi fick uppleva, trots att vi varit med om det här så många gånger förut. Men vi är överens om att det är alltid något som skiljer sig från ena året till det andra. Det är aldrig likadant, det är alltid nya upplevelser.

Efter det tog vi vår härliga runda i skogen, den som är ungefär en mil, och sedan gick vi hem till oss där Stefan gjort frukost åt oss alla. Det blev en så mysig morgon på alla sätt och vis. Precis en sådan morgon som jag längtat efter ett bra tag.

 

Dagens citat:

Livet är kort. Följ ditt hjärta. Häng med människor som gör dig lycklig och gör det som gläder dig. Det finns inte tid för annat.

Ha en härlig dag.

Annika

 

 

Dela gärna

4 reaktioner på ”En morgon jag längtat efter.”

 1. Underbar soluppgång, vi brukar ha sådana också vi ser ju långt över det öppna landskapet. En sådan vän är värt så mycket, härligt för er att ha den vänskapen. Åh så varmt i vattnet haha ni är så coola alltså beundrar er att ni badar. Han är allt snäll din Stefan.
  Hoppas dina ögon känns lite bättre när en ny dag har grytt.
  Kram/MH

  1. Öppna landskap bjuder på många vackra vyer. Mina döttrars pappa växte upp i Östra Ingelstad, och där kunde man se hur långt som helst. Det blir bättre med ögonen för varje dag som går nu. I morgon ska jag ta bort stygnen, det blir skönt. Kram på dig.

 2. Vilken himmel ni fick uppleva! Låter som en fin morgon.
  Nio grader i vattnet! Undrar vad det är här? Vi har fortfarande inte badat😞meningen var ju både bad och klippning med Å denna veckan, men sen visade sig att hon inte fick ihop det. Hon hade tagit ett snabbdopp häromdagen, så jag är sist… känns jättekonstigt. Om inte förr så brukar första doppet bli den helgen vi ställer husvagnen på plats. Men inte det heller. Det har varit för mycket hälsotjafs. Nu ska vi snart köra till sjukhuset för Makens lungröntgen. Hoppas det är klart sen med all skit!
  Ha en skön onsdag!

  1. Jag hoppas där blir tid för bad för dig också framöver. Nu håller jag tummarna för att allt blir bra med mannen din och att ni sedan får lite lugn och ro med allt. En stor varm kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen