En boll i luften åt gången.

Hejsan.

Snart är det två veckor sedan mitt vikariatet på Luckan tog slut, och ännu står den underbara blombuketten nästan lika tjusig som när jag fick den.

Såklart saknar jag alla fina kompisar där på Luckan, men jag vet att det är bra för mig med en liten paus just nu.

Ska man verkligen pausa och ta det lite lugnt, då är hösten den bästa tiden av dem alla. Allting går in i ett annat tempo av sig själv.

Jag tränar mig på att bara tänka på en sak åt gången, och ibland göra ingenting alls (fast det är ju ganska svårt). Att bara ha en enda boll i luften, det kräver också sin träning. (något bollsinne har jag tyvärr aldrig haft)

Bästa stället att vila och koppla av, det är en stilla och gråmulen morgon vid bryggan. Så rogivande och skönt.

Trädgården går också sakta in i en stillsammare period. De frostkänsliga träden har fått flytta inomhus, och nu väntar jag bara på att första frosten ska komma… då är det dags för dahliorna att komma ur jorden.

Dagens citat:

Det största fängelset människor lever i är rädslan för vad andra ska tänka.

…fast den oron växer man ifrån med åren!

Må gott

Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”En boll i luften åt gången.”

 1. Mitt bästa tips är att läsa!!!
  Det är min favoritsysselsättning.
  Då såg jag inte till dig i år, tror jag skulle reagerat om vi stötte ihop.
  Så fort vi kommer hem ska jag flytta in pelargoner, det frös två nätter förra veckan.
  Njut av lugnet!

 2. Vilken vacker bukett du fick från din arbetsplats. Du kanske hoppar in om nån blir sjuk eller så. Men du behöver också koppla av. Ni har ju barnbarnen som ni passar det är ju det bästa man kan göra. Har du fått koll på ditt hjärta Annika?
  Må väl idag blåser det, men skönt nu går snart trädgården till vila.
  Kram/MH

  1. Jag kommer att hoppa in ett par dagar i slutet av oktober, och såklart om de behöver mig så kommer jag. Jag måste göra fler undersökningar eftersom hjärtat slår lite för sakta och lite extraslag. Men det blir nog bra. Hoppas du börjar bli bättre i ditt ben. Kram kram

   1. Skönt få ditt hjärta kollat. Jag hade också extraslag för många år sen och fick betablockerare, det är drygt. Mitt ben är bra nu kan känna av det om jag går för mycket. Men har nu haft en envis förkylning i en vecka med ihållande hosta. Inte varit förkyld sen december i fjor så det är jag glad för. Lycka till med fortsättningen av undersökningen. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen