En syssla som värmer många gånger.

Hejsan.

En stor del av sommaren har Stefan arbetat med att hugga, såga och klyva ved. Efterhand som våra träd här i Gyllebo vuxit och börjat skugga för mycket av solen, så får de nu istället bli skön uppvärmning.

Att jobba med ved och ”bränne” är ett angenämt arbete tycker jag. Även om jag själv inte är så bra på att hugga och såga, så gillar jag att stapla ved i fina rader. Det luktar så gott och det är ett välbefinnande att samla på sig ett lager inför en kommande vinter. Det här året har jag dock bara hunnit hjälpa till lite grann.

En paus i vedhanteringen blev det för några veckor sedan, då det återigen stod barnbarnspassning på vårt schema. Dagen började med lite ”boll och lek” för Scott. Han var så duktig!

Efter lunch fick killarna själv bestämma vad vi skulle hitta på. Kan ni gissa vad det blev? Ja såklart – en tur till Gunnarshög. Tänk så kul små barn kan ha med en asfalterad gårdsplan och lite leksaksfordon. Flera timmar kan de hålla sig sysselsatta med att köra runt, runt där.

Dagen till ära var där extra öppet och lite utställning på gårdens alla riktiga maskiner. Även det så spännande för små killar.

Till helgen kommer pojkarna hit igen, och vi får väl se då om det återigen blir en tur till den vackra gården i Hammenhög.

Dagens citat:

Du kommer aldrig att vara fattig så länge du har ett hjärta som slår varmt för andra.

För de här små pojkarna bankar mitt hjärta för fullt.

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”En syssla som värmer många gånger.”

  1. Ja tänk att Gunnarshög blivit så poppis bland barnen. Alla traktorer de kan prova, härligt.
    Tycker de gjort det jättefint och bär Gunnars minne vidare på gården.
    Härliga foton på era små. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen