Emmy kom hem och välkomnade våren.

Hej hej

Lagom till att bokskogen började slå ut och till det var dags att fira Valborgsmässoafton så kom Emmy hem från Malmö.

Att elda bål i Gårdlösa är en lång tradition som flickornas pappa hållit fast vid ända sedan vår äldsta dotter föddes 1988. I år var inget undantag och jag och Stefan var också på plats.

Till min glädje stannade Emmy kvar i nästan en hel vecka och vi njöt av naturen och den spirande våren tillsammans.

Trots att jag jobbade, så fick vi många mysiga kvällar tillsammans.

Vitsipporna sjöng på sista versen och jag passade på att ta mig ett ”vitsippssbad” innan det skulle vara över för den här gången. Den tunga doften av jord och vitsippor var alldeles underbar och för en stund blev jag nio år igen.

Kvällen innan det var dags för Emmy att åka tillbaka till storstaden Malmö, så bjöd hon mig och Stefan på en underbar trerätters middag och därefter avslutades allt med ett härligt bakverk till kvällskaffet. Bästa, älskade Emmy – tack!♥

Dagens citat:

Det finns bara ett vackert barn i världen – och varje mor har det.

Fel – jag har tre stycken vackra barn.

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Emmy kom hem och välkomnade våren.”

 1. Ja och jag har fyra💖
  Vilka fina dagar ni fick tillsammans. Vad roligt att hon stannade så länge. Vad gör hon? Pluggar?
  Glad måndag!

  1. Underbart med barn. Min mormor fick 13 barn och hon sa ”jag har inte en endaste för mycket”. Emmy pluggar i Malmö ja – något med IT, programmering och data. Kram på dig.

 2. Så mysigt ha dottern hemma, hon är väldigt vacker jättefint foto. Men det är dina två andra flickor också. Då ska ni snart ut och resa och sen kommer Andrea hem skrev du vilken lycka ha alla dina flickor nära. Cool jacka du har på dig, och så mysigt med vitsipporen det är bara en nackdel de där fina vårblommorna de blommar över för fort.
  Må väl. Kram/MH

  1. Ja nu ska vi snart ut och resa, jag och Emmy, och sedan kommer Andréa till Sverige i slutet av maj. Tack, min jacka är mer än 10 år gammal, men jag tycker om den så den har fått hänga med genom åren. Nu har vitsipporna blommat över och de har bytts ut mot andra skogsblommor, men jag håller med – det går alltför fort. Kram på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen