Molnen skingrades och vi var på shopping.

Hejsan.

En regntung och mulen morgon bytte vädret plötsligt skepnad och blev så bedårande vackert istället.

På vattenytan kom de tre änderna lugnt simmande. De hade tydligen inte kunnat bestämma sig för vem av hanarna som skulle gå vinnande ur kampen om den vackra ”fröken Anka”. Kanske lutade det åt månggifte.

I rampljuset från solens första strålar paddlade den ena hanen ivrigt runt och glänste, som för att verkligen visa upp sig från sin bästa sida.

Vattnets temperatur steg lite grann för varje dag, och jag själv simmade också runt och glänste lite mer än vanligt tror jag.

Sedan blev det lite bråttom hem. Jag skulle ju ut på äventyr med Amanda och lille Scott.

Efter att under ett helt år bara ha handlat på nätet, så var jag så sugen på att åka och shoppa i en affär. Efter att ha köpt varenda pinal på internet, såsom julklappar, presenter och kläder så längtade jag efter vanliga affärer. Att få lite inspiration helt enkelt. Därför hade vi planerat att åka till C4 vid Kristianstad. Vi valde att vara där riktigt tidigt, redan då de första affärerna öppnade. Wowww, vilken känsla. Med sina stora öppna ytor så kändes det väldigt säkert och tryggt att gå runt där. Vi fick en toppendag. Scott var överlycklig och både jag och Amanda njöt i fulla drag. Extra kul var det att träffa en vän från min ungdom, så tack för pratstunden Anneli ♥

(Scott var inte alls sur eller ledsen här, nej han lekte nog bara någon sorts titt-ut lek) 

 

Dagens citat:

Det bästa som kan hända imorgon är att du får vakna med hälsan i behåll.

Jag har stor respekt för restriktioner och rekommendationer, men att få komma ut någon enstaka gång i ”vanligheten” det gör gott. Såklart med vårt nya sätt att leva i åtanke.

Var rädd om er.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen