Dessa underbara djur.

Hejsan.

Först av allt vill jag tacka er, alla och envar, som skickat mig grattishälsningar de senaste dagarna. Att fylla år och bli mormor igen på samma dag, det var verkligen omtumlande.

För mig blev den här pingsthelgen för övrigt inte alls som planerat. Covidviruset satte klorna i mig. Rejält snuvig och febrig har jag mest pendlat mellan sängen och under parasollet i trädgården.

Fast man kan faktiskt ha det sämre när man är sjuk. Jag har trots allt njutit av naturen vi har här inpå husknuten – de vilda djuren. Ett rådjur som brukar komma och tukta mina penséer varje år, och en liten ekorrunge som helt orädd skuttade fram i träden runt om på vår  tomt.

Att ha så nära till djur och natur, det är en gudagåva, det bästa som finns.

Dagens citat:

Det är inte själviskt att älska dig själv, ta hand om dig själv och prioritera din lycka. Det är nödvändigt!

Ha det fint.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Dessa underbara djur.”

  1. Nämen Grattis till dig och vad roligt att få ett barnbarn på sin födelsedag. Då kan ni ju fira ihop sen. Min mamma fick också ett av sina barnbarn på sin födelsedag. Härliga bilder på ekorren och rådjur. Hoppas du snart blir piggelin igen. Kraaaam Pia

  2. Åh vilka fantastiska foton, du är helt magisk med kameran! Hoppas du snart är pigg och kry igen så du kan krama dina barnbarn. Hoppas det går bra med det nya lilla livet och att storebror han tycker det är kul. Det blir ju roligare när lillebror är större ,tänk vad det kommer leka de där två.
    Ha en fin Nationaldag. Kram/MH

    1. Tusen tack. Någon dag till så är jag snart på benen riktigt igen. Jag fick se en film när Scott fick hem sin lillebror…. du ska tro att han var glad för honom!! Underbart att se. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen